Spøgelsesalarm! Med PLAYMOBIL®-Ghostbusters™ på spøgelsesjagt

Zirndorf, 12. maj 2017 – Efter at der i de sidste uger har været rygter om paranormale begivenheder og uhyggelige iagttagelser, skal alle spøgelser og genfærd nu til at passe på: PLAYMOBIL®-Ghostbusters™ er endelig her! Det er netop meddelt, at spøgelsesjægerne Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler og Winston Zeddemore er flyttet ind i børnenes legerum, og de tager på spøgelsesjagt sammen med alle små og store fans.

I den senere tid har der i PLAYMOBIL®-verdenen været meldinger om mystiske lyde, sjældne iagttagelser og svævende møbeldele. Og der begyndte at dukke grønt slim op over det hele! De uforklarlige spøgelsesfænomener vækkede opsigt og forårsagede gætterier – selv politiet var rådløs.
Det ser ud til at aktuelle meldinger bekræfter, at spøgelser er ansvarlige for urolighederne: Ghostbusters™-brandstation melder spøgelsesalarm! Heldigvis er redningen nær, for spøgelsesjægerne kommer hurtigt til ethvert sted i deres Ecto-1. Slimer eller Terror Dogs – de ikoniske parapsykologer opsporer alle søgelser med ”PKE-måleren”, også selv om de har gemt sig godt. Med spøgelsesjægernes udstyr kan spøgelserne blive fundet og fanget alle steder fra børneværelset til køkkenskabet, og selv på loftet. Men vent! Stay Puft Marshmallow Man driver stadig rundt i byen. Vil det lykkes spøgelsesjægerne at overvinde den hidtil stærkeste fjende?

Alle spøgelser skal dog omgående passe på, for PLAYMOBIL®-spøgelsesjægere får støtte af masser af små spøgelsesjægere. Nu skal protonstrålerne og fælderne bare holdes parat, og så kan jagten begynde!

Playmobil und Ghostbusters Logo
#GHOSTBUSTERSwanted

Ghostbusters-legeverden fra PLAYMOBIL® i et blik:

Ghostbusters™ brandstation (45 x 27,5 x 45,5 cm), komplet indrettet - Udrykningsvogn Ecto-1 med original-sirenelyd og blåt lys - med spøgelsesjægerne Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Egon Spengler og karaktererne Janine Melnitz, Louis Tully, Dana Barrett - Slimer med hotdog-pølsevogn, Stay Puft Marshmallow Man, Terror Dogs, Biblioteksspøgelse og andre spøgelser - med masser af handlingsfyldt kult-tilbehør: Protonpack og -stråler, PKE-måler, Ecto-Goggles, osv. - anbefalet fra 6 år - Udgivelsesdato: 12. maj 2017

9219 Ghostbusters™ brandstation
9220 Ghostbusters™ Ecto-1
9221 Stay Puft Marshmallow Man
9222 Slimer med hotdog-pølsevogn
9223 Venkman og Terror Dogs
9224 Spengler og spøgelse