Haamuhälytys! PLAYMOBIL®-Ghostbusters™ vie sinut haamujahtiin.

Zirndorf, 12. toukokuuta 2017 – Viime viikkoina liikkeellä on ollut huhuja paranormaaleista ilmiöistä ja käsittämättömistä havainnoista. Kaikkien haamujen ja kummitusten kannattaa nyt olla varuillaan: PLAYMOBIL®-Ghostbusters™ on vihdoinkin täällä! Juuri äsken saimme tiedon, että Ghostbusters™ Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler ja Winston Zeddemore ovat jo muuttaneet lastenhuoneeseen ja ovat valmiina haamujahtiin kaikkien pienten ja isojen ystäviensä kanssa.

PLAYMOBIL®-maailmassa on viime aikoina jatkuvasti kuultu salaperäisiä ääniä, tehty outoja havaintoja ja nähty leijuvia huonekaluja. Myös vihreää limaa on ilmestynyt kaikkialle. Nämä selittämättömät ilmiöt ovat aiheuttaneet paljon hämmennystä ja arvailuja, jopa poliisi on ollut neuvoton.
Uusimpien raporttien mukaan haamut näyttävät todellakin olevan kaiken takana. Ghostbusters™-paloasema on antanut haamuhälytyksen! Onneksi pelastus on kuitenkin jo näkyvissä, sillä haamujengiläiset pääsevät Ecto-1-autollaan nopeasti paikalle. On sitten kysymyksessä Slimer tai Terror Dogs -koirat, ikoniset parapsykologit jäljittävät PKE-mittarilla jokaisen haamun, vaikka se olisi kuinka hyvin piiloutunut. Ghostbusters™-välineillä haamut löytyvät kaikkialta lastenhuoneesta tai keittiön kaapeista aina ullakolle asti, ja ne voidaan vangita. Vaahtokarkkimies liikkuu kuitenkin vielä vapaana kaupungissa. Onnistuvatko haamujengiläiset voittamaan pahimman vihollisensa.

Kaikkien haamujen kannattaa nyt varoa, sillä PLAYMOBIL®-Ghostbusters™ saavat tuekseen monta pientä haamujengiläistä. Nyt vain kaappaussäde ja ansat valmiiksi. Jahti voi alkaa!

Playmobil und Ghostbusters Logo
#GHOSTBUSTERSwanted

PLAYMOBIL® Ghostbusters™ -leikkimaailma lyhyesti:

Ghostbusters™-paloasema (45 x 27,5 x 45,5 cm), täysin varustettu - Ecto-1-auto alkuperäisellä sireeniäänellä ja hälytysvalolla - haamujengiläiset Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Egon Spengler sekä hahmot Janine Melnitz, Louis Tully, Dana Barrett - Slimer ja hotdog-koju, Vaahtokarkkimies, Terror Dogs -koirat, kirjaston haamu ja muita haamuja - monia lisävarusteita, kuten: protonireppu ja säde, PKE-mittari, Ecto-lasit jne. - ikäsuositus yli 6 vuotta - julkaisuaika: 12. toukokuuta 2017

9219 Ghostbusters™-paloasema
9220 Ghostbusters™ Ecto-1
9221 Vaahtokarkkimies
9222 Slimer ja hotdog-koju
9223 Venkman ja Terror Dogs -koirat
Spengler ja haamu