Spookalarm: met de PLAYMOBIL® Ghostbusters™ op spokenjacht

Zirndorf, Duitsland, 12 mei 2017 – De afgelopen weken waren er steeds vaker berichten over paranormale gebeurtenissen en vreemde waarnemingen. Alle geesten en spoken opgepast: eindelijk zijn de PLAYMOBIL® Ghostbusters™ er! Zojuist kwam het bericht binnen dat de Ghostbusters™ Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler en Winston Zeddemore hun intrek nemen in kinderkamers en samen met alle kleine en grote fans op spokenjacht gaan.

De laatste tijd waren er in de PLAYMOBIL®-wereld regelmatig meldingen van mysterieuze geluiden, rare gewaarwordingen en rondzwevende meubels. En ineens dook overal groene slijm op... De onverklaarbare gebeurtenissen trokken overal de aandacht en zorgden voor nogal wat speculatie, zelfs de politie was radeloos. Volgens de laatste berichten zijn spoken verantwoordelijk voor alle commotie: de Ghostbusters™ brandweerkazerne slaat alarm! Maar gelukkig is de redding nabij, de Ghostbusters™ kunnen in hun Ecto-1 overal in een mum van tijd zijn. Of het nu gaat om Slimer of de Terror Dogs, de iconische parapsychologen kunnen met hun PKE-meters elk spook opsporen, al verstopt deze zich nog zo goed. Met de apparatuur van de Ghostbusters™ kunnen de spoken overal ontdekt en gevangen worden, of ze zich nu schuilhouden in de kinderkamer, het keukenkastje of op zolder. Maar wacht! De Stay Puft Marshmallow Man waart nog rond in de stad... Lukt het de Ghostbusters™ om hun tot nu toe sterkste tegenstander te verslaan?

Alle spoken opgepast! De PLAYMOBIL® Ghostbusters™ krijgen hulp van talloze kleine Ghostbustertjes. Protonenpacks en vallen in de aanslag, de jacht kan beginnen!

Playmobil und Ghostbusters Logo
#GHOSTBUSTERSwanted

De Ghostbusters™-speelwereld van PLAYMOBIL® in één oogopslag:

Ghostbusters™ Brandweerkazerne (45 x 27,5 x 45,5 cm), compleet ingericht - auto Ecto-1 met origineel sirenegeluid en blauw zwaailicht - met de Ghostbusters™ Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore, Egon Spengler en de personages Janine Melnitz, Louis Tully, Dana Barrett - Slimer en hotdogkraam, Stay Puft Marshmallow Man, Terror Dogs, bibliotheekspook en andere spoken - een heleboel actieaccessoires: protonenpack en -straler, PKE-meter, Ecto-Goggles etc. - aanbevolen vanaf 6 jaar - introductiedatum: 12 mei 2017

9219 Ghostbusters™ brandweerkazerne
9220 Ghostbusters™ Ecto-1
9221 Stay Puft Marshmallow Man
9222 Slimer en hotdogkraam
9223 Venkman en Terror Dogs
9224 Spengler en geest