Spøkelsesalarm! PLAYMOBIL® Ghostbusters™-gjengen er ute på spøkelsesjakt!

Zirndorf, 12. mai 2017 – De siste ukene har det strømmet på med meldinger om paranormal aktivitet og uhyggelige observasjoner. Det er derfor med stor glede vi meddeler at PLAYMOBIL® Ghostbusters™-gjengen endelig er her, og er klar til å sette en stopper for spøkeriet! Vi fikk nettopp beskjed om at Ghostbusters™ Peter Venkman, Ray Stantz, Egon Spengler og Winston Zeddemore nå er på vei inn i barnerommet for å ta med små og store fans på spøkelsesjakt.

Den siste tiden har det blitt meldt om en rekke mystiske lyder, merkelige observasjoner og svevende møbler i PLAYMOBILs® lille verden. Helt uten forvarsel dukket det opp grønt slim overalt! De uforklarlige fenomenene har skapt bekymring og hodebry, og selv politiet står rådløse.
Ifølge aktuelle rapporter er det utvilsomt spøkelser som er på ferde: Ghostbusters™-brannstasjonen slår spøkelsesalarm! Heldigvis er hjelpen nær, og spøkelsesjegerne rykker raskt ut i Ecto-1. Verken Slimer, terrorhunder eller andre «spøkefugler» klarer å skjule seg når parapsykologene drar frem PKE-målerne. Med dette utstyret kan Ghostbusters™-gjengen finne og fange spøkelsene som gjemmer seg på barnerommet, bakerst i kjøkkenskapet og i mørke kroker på loftet. Marshmallow Man skaper fortsatt uhygge i byen. Klarer spøkelsesjegerne å skremme bort den forvokste plageånden?

Nå som Ghostbusters™-gjengen fra PLAYMOBIL® har fått en fryktløs skare av små spøkelsesjegere til å hjelpe seg, blir det ingen kjære mor for spøkelsene … Hold protonstrålerne og fellene i beredskap, og la jakten begynne!

Playmobil und Ghostbusters Logo
#GHOSTBUSTERSwanted

Oversikt over PLAYMOBILS® Ghostbusters™-spillverden:

Komplett innredet Ghostbusters™-brannstasjon (45 x 27,5 x 45,5 cm) - Utrykningsbil Ecto-1 med blålys og den originale sirenelyden - Spøkelsesjegerne Peter Venkman, Ray Stantz, Winston Zeddemore og Egon Spengler samt figurene Janine Melnitz, Louis Tully og Dana Barrett - Slimer ved pølseboden, Marshmallow Man, terrorhunder, bibliotekspøkelset og andre spøkelser - Fullpakket med actionfylt tilbehør som f.eks. protonpakke og -stråler, PKE-måler og ecto-briller - Anbefalt for barn fra 6 år og oppover - Utgivelsesdato: 12. mai 2017

9219 Ghostbusters™-brannstasjon
9220 Ghostbusters™ Ecto-1
9221 Marshmallow Man
9222 Slimer med pølsebod
9223 Venkman og terrorhunder
9224 Spengler og spøkelse