Fascinaţia PLAYMOBIL®

Fascinaţia PLAYMOBIL®
Fascinaţia PLAYMOBIL®

"Îmi place PLAYMOBIL® deoarece totul este atât de flexibil. Chiar îmi place să-mi recreez propria viaţă cu ajutorul figurinelor. Da, este atât de distractiv." de la un mic fan PLAYMOBIL®"

Un zâmbet cucereşte lumea

Începând cu 1974, sistemul de jucării PLAYMOBIL creat de către Hans Beck a devenit un joc clasic în camerelor copiilor, cu numeroasele sale lumi de joc diferite - de la o corabia cu pirați la un spital de pediatrie.

Aproximativ 3 miliarde de figurine iubite cu zâmbetul caracteristic au fost produse de atunci şi încânta copii peste tot în lume. În jur de 30 teme diferite de joc sunt distribuite in aproximativ 100 de țări din întreaga lume. Atât părinţii cât şi educatorii apreciază sistemul de jucării premiat, ca reprezentant al jocului de calitate, de mare valoare.

Jocuri creative de rol cu PLAYMOBIL®

Principiul de joc unic stimulează imaginația și creativitatea și promovează, astfel, dezvoltarea copilului: Cu PLAYMOBIL®, copii pot nu numai să intre în multe roluri diverse, dar şi să recreeze şi să experimenteze lumea în miniatură.

Cu multiple talente, aceste figurine vesele depășesc cu succes toate tipurile de provocări - ca piraţi sau cavaleri în scenarii istorice, ca muncitori în construcţii, medici veterinari și ofițeri de poliție din zilele noastre, sau ca agenți secreți în lumi virtuale.

Oamenii creativi de la PLAYMOBIL® vin constant cu noi idei şi îmbunătăţiri pentru a aduce distracţie de lungă durată copiilor de pretutindeni.


Aflaţi mai multe despre fascinaţia PLAYMOBIL®: