Fascinationen med PLAYMOBIL®

Fascinationen med PLAYMOBIL®
Fascinationen med PLAYMOBIL®

”Playmobil är en kul uppfinning! Jag har precis fullt med Playmobil i mitt rum, men jag vill ändå alltid ha något nytt.”
Från en av våra små PLAYMOBIL®-fantaster

Du kan vinna hela världen med ett leende

Sedan 1974 då Hans Beck uppfann PLAYMOBIL®-systemet har det tack vare sin stora bredd med allt från piratskepp till barnsjukhus blivit en riktig klassiker bland leksaker.

Omkring tre miljarder av de här små glada minilekkamraterna har tillverkats sedan dess och roat barn i alla världsdelar. Över 30 lekteman säljs i cirka 100 länder över hela världen. Bland föräldrar och pedagoger är leksystemet välkänt för sina stora fördelar, inte minst för den stora lekglädjen det väcker och den höga kvaliteten.

PLAYMOBIL® främjar kreativ rollek

Systemets unika princip väcker både fantasin och kreativiteten, och främjar barnets utveckling: Med PLAYMOBIL® kan barnet gå in i många olika roller och får bygga upp egna världar i litet format. PLAYMOBIL®-figurerna är väldigt mångbegåvade och redo för alla slags äventyr. De kan vara riddare eller pirater i historiska äventyr eller arbeta som byggarbetare, veterinärer eller poliser precis som i verkligheten. Eller i virtuella världar som hemliga agenter. Det finns också kreativa PLAYMOBIL®-idéer och utbyggnader som gör att lekglädjen varar länge.


Här kan du läsa mer om fascinationen med PLAYMOBIL®: