Fascinationen af PLAYMOBIL®

Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®
Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®

”Playmobil er en fantastisk opfindelse! Mit værelse er fyldt med det, men jeg ønsker mig altid noget nyt.”
Fra en lille PLAYMOBIL® fan

Et smil erobrer verden

Siden 1974 hører legetøjssystemet PLAYMOBIL® med sine legeverdener - fra piratskibet til børneklinikken - til klassikerne i børneværelset. Systemet blev skabt af Hans Beck og er rig på facetter.

Sidenhen er der blevet produceret godt 3,5 milliarder af de populære små legekammerater med det sympatiske smil, som begejstrer børn i hele verden. De mere end 30 legetemaer sælges i godt 100 lande. Forældre og pædagoger ser i det ofte hædrede legesystem et synonym for høj legeværdi og bedste kvalitet.

Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®

Det enestående legeprincip stimulerer fantasien og kreativiteten og fremmer børns udvikling: Med PLAYMOBIL® kan børn påtage sig mange forskellige roller og genskabe verden i det små og opleve den.

Som sande multitalenter kommer PLAYMOBIL®-figurer uden problemer gennem alle mulige eventyr - i historiske omgivelser som riddere eller kvindelige sørøvere, som bygningsarbejdere, kvindelig dyrlæge eller politibetjent i nutiden, eller som mandlige og kvindelige agenter i virtuelle verdener.

Med nye idéer hele tiden og fantasifulde supplementer sørger de kreative medarbejdere hos PLAYMOBIL® for langvarig og sjov leg.


Her kan du få mere at vide om fascinationen af PLAYMOBIL®:

Imageflyer 2018 DA-001