Fascinationen af PLAYMOBIL®

Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®
Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®

”Playmobil er en fantastisk opfindelse! Mit værelse er fyldt med det, men jeg ønsker mig altid noget nyt.”
Fra en lille PLAYMOBIL® fan

Et smil erobrer verden

Siden 1974 hører legetøjssystemet PLAYMOBIL® med sine legeverdener - fra piratskibet til børneklinikken - til klassikerne i børneværelset. Systemet blev skabt af Hans Beck og er rig på facetter.

Sidenhen er der blevet produceret godt 3 milliarder af de populære små legekammerater med det sympatiske smil, som begejstrer børn i hele verden. De mere end 30 legetemaer sælges i godt 100 lande. Forældre og pædagoger ser i det ofte hædrede legesystem et synonym for høj legeværdi og bedste kvalitet.

Kreativt rollespil med PLAYMOBIL®

Det enestående legeprincip stimulerer fantasien og kreativiteten og fremmer børns udvikling: Med PLAYMOBIL® kan børn påtage sig mange forskellige roller og genskabe verden i det små og opleve den.

Som sande multitalenter kommer PLAYMOBIL®-figurer uden problemer gennem alle mulige eventyr - i historiske omgivelser som riddere eller kvindelige sørøvere, som bygningsarbejdere, kvindelig dyrlæge eller politibetjent i nutiden, eller som mandlige og kvindelige agenter i virtuelle verdener.

Med nye idéer hele tiden og fantasifulde supplementer sørger de kreative medarbejdere hos PLAYMOBIL® for langvarig og sjov leg.


Her kan du få mere at vide om fascinationen af PLAYMOBIL®: