Τo παραμύθι PLAYMOBIL play & give

Κάντε κλικ και ξεφυλλίστε το νέο παραμύθι PLAYMOBIL play & give “Δεν είναι μαγικό;”!

 fairy tail informations 2018

Φέτος, για 5η συνεχή χρονιά η PLAYMOBIL Hellas, κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό παραμύθι, για καλό σκοπό, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give.

«Γιατρέ, μα πώς το κάνεις δεν είναι μαγικό;»
Ρώτησα μια μέρα τον γιατρό μου.
Και εκείνος μου είπε « Όχι δεν είναι μαγικό, όμως θα σου πω το μυστικό μου»

Ένα βιβλίο για τους γιατρούς που είναι δίπλα μας στις καλές αλλά και στις πιο δύσκολες στιγμές,
Ένα βιβλίο για το λειτούργημα που κρύβει μέσα του όλες τις επιστήμες του κόσμου αλλά και… λίγη μαγεία!

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Αντώνης Παπαθεοδούλου εμπνεύστηκε την ιστορία από τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give και την πρωτότυπη εικονογράφηση του νέου παραμυθιού ανέλαβε ο Γιώργος Σγουρός.

Το συλλεκτικό παραμύθι PLAYMOBIL play & give εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas με τη φροντίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas στο PLAYMOBIL FunPark, σε ειδικές εκδηλώσεις καθώς και σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 8000018, www.facebook.com/PlaymobilHellas

Τα παραμύθια PLAYMOBIL play & give

To 2014, η PLAYMOBIL Hellas παρουσιάζει για πρώτη φορά μια μοναδική ιστορία: το παραμύθι PLAYMOBIL play & give “Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα” αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας. Το 2015 κυκλοφορεί το δεύτερο παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give με τίτλο “Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου”, το οποίο εμπνέεται για ακόμα μια χρονιά από τις συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος και μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας και αγάπης. Το 2016 οι πρώτες ‘ελληνικές’ φιγούρες στην ιστορία της PLAYMOBIL, ο Δίας και η Αθηνά, μέσα από το παραμύθι “Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς” διδάσκουν, με το δικό τους τρόπο, στα παιδιά την αξία της προσφοράς. Το 2017 ο Παππούς και η γιαγιά δίδαξαν με τον πιο τρυφερό τρόπο μαθήματα αγάπης και προσφοράς για όλους όσους έχουν ανάγκη, μέσα από το βιβλίο “Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”!

Και το 2018 οι δύο υπέροχοι παιδίατροι παίρνουν τη σκυτάλη της προσφοράς!

Σκοπός της εταιρίας μέσα από αυτή την ξεχωριστή ενέργεια είναι τα παραμύθια PLAYMOBIL play & give να μπουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας στα παιδιά για τα παιδιά ώστε να κατανοήσουν μέσα από μια τρυφερή ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης, την αξία της προσφοράς.