Τo παραμύθι PLAYMOBIL play & give

Κάντε κλικ και ξεφυλλίστε το νέο παραμύθι PLAYMOBIL play & give
“Τι είναι νονά; Και τι νονός;”!

 BOOKLET2019

Φέτος, για 6η συνεχή χρονιά η PLAYMOBIL Hellas, κυκλοφορεί ένα συλλεκτικό παραμύθι, για καλό σκοπό, στο πλαίσιο του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give.

Τι είναι νονά; Kαι τι νονός;
Αυτές οι λέξεις τι σημαίνουν ακριβώς;
Όλοι το ξέρουν πως «νονός» σου ή «νονά» σου
είναι εκείνος που σου δίνει το όνομά σου.
Που σε βαφτίζει Θεοδώρα, Τζίνα,
Χουάν ή Παντελή.
Δεν είναι όμως τόσο απλό.
Ας πάμε απ’ την αρχή...


Ένα βιβλίο για τους αφανείς ήρωες που βρίσκονται πάντα δίπλα στο πλευρό των παιδιών, διαμορφώνουν με σεβασμό και αγάπη την προσωπικότητα τους, ενώ, τέλος, αποτελούν μέρος των αξέχαστων, οικογενειακών τους αναμνήσεων.

Ο αγαπημένος συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Αντώνης Παπαθεοδούλου εμπνεύστηκε την ιστορία από τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες PLAYMOBIL play & give και την πρωτότυπη εικονογράφηση του νέου παραμυθιού ανέλαβε ο Νίκος Γιαννόπουλος.

Το συλλεκτικό παραμύθι PLAYMOBIL play & give εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas με τη φροντίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas στο PLAYMOBIL FunPark, σε ειδικές εκδηλώσεις καθώς και σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.

Περισσότερες πληροφορίες: 210 8000018, www.facebook.com/PlaymobilHellas

Τα παραμύθια PLAYMOBIL play & give

To 2014, η PLAYMOBIL Hellas παρουσιάζει για πρώτη φορά μια μοναδική ιστορία: το παραμύθι PLAYMOBIL play & give “Ο Ιππότης Καλόκαρδος και η Νεράιδα Ελπίδα” αφιερωμένο στα παιδιά που χρειάζονται τη στήριξή μας. Το 2015 κυκλοφορεί το δεύτερο παραμύθι του κοινωνικού προγράμματος PLAYMOBIL play & give με τίτλο “Η πιο ωραία δουλειά του κόσμου”, το οποίο εμπνέεται για ακόμα μια χρονιά από τις συλλεκτικές φιγούρες του προγράμματος και μεταφέρει μηνύματα αισιοδοξίας και αγάπης. Το 2016 οι πρώτες ‘ελληνικές’ φιγούρες στην ιστορία της PLAYMOBIL, ο Δίας και η Αθηνά, μέσα από το παραμύθι “Ο Δίας, η Αθηνά και η Δύναμη της Προσφοράς” διδάσκουν, με το δικό τους τρόπο, στα παιδιά την αξία της προσφοράς. Το 2017 ο Παππούς και η γιαγιά δίδαξαν με τον πιο τρυφερό τρόπο μαθήματα αγάπης και προσφοράς για όλους όσους έχουν ανάγκη, μέσα από το βιβλίο “Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”. Το 2018 οι δύο μαγικοί παιδίατροι παρουσίασαν με τον πιο μαγικό τρόπο το επάγγελμά τους, μέσα από το παραμύθι «Δεν είναι…μαγικό;».

Και το 2019 παίρνουν την σκυτάλη ο νονός και η νονά!

Σκοπός της εταιρίας μέσα από αυτή την ξεχωριστή ενέργεια είναι τα παραμύθια PLAYMOBIL play & give να μπουν σε όσο το δυνατόν περισσότερα σπίτια σε όλη την Ελλάδα, μιλώντας στα παιδιά για τα παιδιά ώστε να κατανοήσουν μέσα από μια τρυφερή ιστορία φιλίας και αλληλεγγύης, την αξία της προσφοράς.