Yksinkertainen suu-nenä-naamio PLAYMOBIL

PLAYMOBIL face mask

Työntekijöille tarkoitetusta tarjouksesta tuoteinnovaatio - PLAYMOBIL- Nenä-suu-suojus 

Jo kuukausien ajan korona-pandemia pitää maailmaa jännityksen alla. Tartuntavaara on korkea - virus ei pysähdy minkään tehtaan portille. Jo maaliskuusta lähtien PLAYMOBIL-tiimiä mietitty kysymys, mitä yritys voisi tehdä muovi-pätevyydellään vähentämään työntekijöittensa tartuntavaaraa. Koska nenä-suu-suojat ovat jo pitkään täydellisesti puuttuva tavara, syntyi idea valmistaa sellainen tuote itse.

 Sanottu ja tehty. Vain 10 päivän aikana kehitettiin uudelleen käytettävä ”Nenä-suu-suojus” - prototyypistä valmistukseen. Siitä lähtien tuotetta ei voida edes ajatella poistettavaksi yrityksestä ja se kuuluu kiinteänä osana hygienia- ja turvallisuustoimenpiteisiin, joilla PLAYMOBIL mahdollistaa työpaikan. Aikuisille uudelleen käytettävä nenä-suu-suojus näyttää siinä tehokkuutensa.

Ensimmäiset kyselyt nenä-suu-suojuksista saapuivat jo pian. Maailmalaajuinen tarve on valtava. Poliitikot keskustelevat yhä, kuinka kauan yleisen suojuksien käytön täytyy kestää hidastamaan viruksen leviämistä. Tällä taustatiedolla PLAYMOBIL päätti aloittaa nenä-suu-suojuksen valmistamisen sarjatuotantona ja tarjota sitä myös kaikille kiinnostuneille ihmisille.
 
Uusia painevalutyökaluja tämän tuotteen vaativalle muottirakenteelle saatiin valmiiksi ennätysajassa. Tuoteinnovaation ensimmäisestä ilmoituksesta alkaen PLAYMOBIL saa paljon kyselyjä ja tilauksia. Kysyntä on monien toiveiden myötä suuri - muun muassa kokojen, värien ja mallien suhteen. Tämän hetkisen malliston löydät verkkokaupastamme. Monien kyselyjen vuoksi laajennamme tuotantokapasiteettiamme tällä hetkellä jatkuvasti. Olemme iloisia saadessamme tällä tavoin myötävaikuttaa ihmisten huolenpitoon ja teemme tällä hetkellä kaikkemme kaikkien tilauksien hoitamiseen ajoissa.

Yksinkertainen suu-nenä-naamio PLAYMOBIL: Geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG: n kehittämä yksinkertainen suu-nenä-naamio vähentää riskiä, että muut ihmiset saavat pisarainfektiota.

Käyttäjä asettaa tuoreen suodatinelementin maskiin ennen jokaista käyttöä. Suodattimina voidaan käyttää erilaisia imukykyisiä materiaaleja - esimerkiksi tavallinen paperi nenäliina. Maskia ei saa käyttää ilman suodatinta.

Hygienisistä syistä naamiota saa käyttää vain, kun se on puhdistettu ja sitä käyttää vain yksi henkilö. Kun asetat naamion, varmista, että nenä ja suu ovat täysin peitettynä. Se on kiinnitetty kuminauhalla niin, että se ei voi luistaa jopa nopeilla liikkeillä (katso kuva). Suussuojaa käytettäessä on myös noudatettava kaikkia hygieniasääntöjä, kuten vähintään 1,5 metrin turvallisuusetäisyys muista ihmisistä.

Puhdistus: Maski on puhdistettava huolellisesti 10 tunnin kuluttua kuumalla vedellä ja pesuaineella. Suodatinosa on poistettava ennen puhdistamista. Muista käyttää aina uutta suodatinelementtiä.

Oikeudellinen huomautus: Naamio ei tarjoa käyttäjän itsesuojausta eikä se ole lääkinnällisten laitteiden tai henkilönsuojaimia koskevien työturvallisuusmääräysten mukainen.

Ei lääketieteellisiä laitteita eikä henkilökohtaisia ​​suojavarusteita.

Anleitung

Nase Mund Maske

Q&A – PLAYMOBIL Nenä-suu-suojus

1.  Mistä materiaalista PLAYMOBIL nenä-suus-suojukset valmistetaan?
Ne valmistetaan laadukkaasta ja pitkäikäisestä muovista, erityisesti TPE (termoplastinen elastomeeri).

2. Missä PLAYMOBIL nenä-suu-suojukset valmistetaan?
Ne valmistetaan Dietenhofenissa Saksassa. Suojuksessa on laatutuotemerkki ”made in Europe”.

3. Mistä nenä-suu-suojuksia saa?
Sen jälkeen kun ensin geobra Brandstätter Stiftung & Co. KG työntekijät varustettiin suojuksilla, on suojus tilattavissa kansainvälisesti Playmobil-verkkokaupasta. Kysyntä on suuri.

4. Mitkä suojaluokat suojukset täyttävät?
Suojus ei ole lääkinnällinen tuote eikä myöskään EU-asetuksen mukainen henkilökohtainen suojain. Toisen henkilön tartuttaminen pisaratartunnan kautta vähenee nenä-suu-suojusta käyttämällä. Sitä varten käyttäjän tulee aina asettaa uusi suodatin suojukseen ennen käyttöä. Suodattimena voi käyttää erilaisia imukykyisiä materiaaleja kuten esimerkiksi paperinenäliinoja.

5. Mitä suodatinta käytettäessä ja puhdistettaessa on otettava huomioon?
Suojusta käytettäessä on noudatettava infektioriskin vähentämiseksi kaikkia hygieniatoimenpiteitä kuten vähintään 1,5 metrin etäisyyttä muihin henkilöihin, pestä kädet säännöllisesti ja perusteellisesti sekä huomioida aivastelu- ja yskintähygienia. Suojus on pestävä viimeistään 10 tunnin käyttöajan jälkeen kuumalla vedellä ja pesuaineella. Suojus on uudelleen käytettävä ja siitä johtuen resursseja säästävä tuote. Suodatin (esim. nenäliina) on tietenkin käytön jälkeen hävitettävä.
Suojusta asetettaessa on tärkeää, että se peittää kokonaan nenän ja suun. Pienemmät ilma-aukot poskien kohdalla eivät häiritse ja helpottavat käyttäjän hengittämistä. Suukappaleen kohdan suodatinelementti vähentää pisaratartuntavaaraa huomattavasti. Suojuksen mukana olevalla kuminauhalla suojuksen voi sovittaa sopivasti jokaiseen kasvonmuotoon. Kiinnitetty kuminauha estää suojuksen luisumisen päätä liikutettaessa. Suojusta on hyvä pitää kuivana mutta sitä ei pidä säilyttää missään suljetussa rasiassa.

6. Suojuksen edut?
Kankaisiin kertakäyttösuojuksiin verrattuna nenä-suu-suojuksien etu on niiden uudelleen käytettävyys ja sen myötä resurssien säästäminen. Suodattimen käytön ansiosta erikoisessa suuosassa PLAYMOBILin suojusta voi käyttää lähes milloin vaan - ilman pitkiä kuivausaikoja. Tuote on pitkäaikaisesti käytettävä tuote, jossa ei näy paljonkaan kulumisia. Kankaiset suojukset on pestävä säännöllisesti, PLAYMOBILin nenä-suu-suojuksen voi pestä helposti kuumalla vedellä ja saippualla. Materiaalista riippuen kankaiset suojukset kostuvat voimakkaasti suun alueella jo 3-4 tunnin jälkeen. Myös desifiointiaineiden käyttö kankaisissa suojuksissa on kriittistä, koska se vaikuttaa suojuksen toimivuuteen - tätä ongelmaa muovisessa suojuksessa ei ole.

7. Kelle suojus soveltuu?
Suojus soveltuu periaatteessa jokaisen käyttöön, valitun mallin pitää kuitenkin sopia pään kokoon. Playmobil nenä-suu-suojus valmistettiin ensin kaikille työntekijöille ja sen vuoksi aikuisille L-kokoisena (väri ”turkoosi”). Tämä malli voi olla joillekin pään muodoille liian suuri. Playmobil tarjoaa sen vuoksi muitakin kokoja. Suuren kysynnän vuoksi suojuksia on heti saatavina myös S-kokoisina, värinä ”oranssi”. Tämä malli sopii koollaan pienempään päähän. Kolme muuta väriä on suunnitteilla S-kokoisille suojuksille. Myös suuosalle on suunnitteilla lisää motiiveja. Sen lisäksi PLAYMOBILin nenä-suu-suojuksia saa tulevaisuudessa myös M-koossa ”vaaleanharmaan” värisinä.

8. Onko verkkokaupassa tarjotuille suojuksille olemassa jokin maksimi tilausmäärä?
Yksityishenkilöille toimitetaan korkeintaan yhdeksän nenä-suu-suojusta per henkilö. Yritysasiakkaille  erikoissopimuksien mukaan.