Privacy Beleid

Opmerkingen in Verband met de Beveiliging van uw Gegevens

Onze website is optimaal beveiligd zodat u en uw kinderen deze veilig en ongedwongen kunnen bezoeken.

Uw persoonlijke gegevens - voor zover onze website ze opvraagt om uw bestellingen te verrichten - worden door de software van onze beveiligde server gecodeerd.

De gevraagde persoonlijke gegevens worden door ons niet openbaar gemaakt, overgedragen of op welke wijze dan ook aan derden buiten PLAYMOBIL® meegedeeld. Wij gebruiken deze gegevens alleen om uw bestellingen uit te voeren, maar ook om u op de hoogte te houden van ons actueel aanbod en uw aankoop bij ons natuurlijk zo aangenaam en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Bovendien verzekeren wij u dat uw gegevens vertrouwelijk worden behandeld, overeenkomstig de bepalingen over de geheimhouding van gegevens.

Wij gebruiken geen "Cookies", dit wil zeggen dat wij bij het gebruik van onze website geen informatie op de harde schijf van uw computer bewaren. Bij uw bezoek aan onze PLAYMOBIL®-website worden er bij ons weliswaar bepaalde, niet persoonlijke gegevens opgeslagen, maar die beperkte informatie heeft betrekking op het soort browser dat u gebruikt en op het besturingssysteem waarmee uw computer werkt.

De PLAYMOBIL®-internetserver slaat bovendien het aantal bezoekers van onze website op, het aantal bezochte pagina's en de duur van uw bezoek aan onze website. Geen enkele van deze gegevens bevat evenwel persoonlijke informatie over u. PLAYMOBIL® kent noch uw e-mailadres, noch andere persoonlijke identificatiegegevens, voor zover u die natuurlijk niet zelf aan ons heeft meegedeeld.