PLAYMOBIL in de ruimte op Mechelen Speeldag

Speeldag
Speeldag

MechelenSpeeldagStof je ruimtepak af en zet je ruimteschip klaar, want op zondag 22 mei vlieg je op de Speeldag de ruimte in. De Mechelse binnenstad wordt van 11-17u getransformeerd tot één groot speeluniversum.

...en jij kan mee!

Ontdek het PLAYMOBIL ruimte-thema en waan jezelf een echte astronaut! Vlieg van de ene speeltafel naar de andere. Speel de match van het jaar in het nieuwe voetbalstadion. Of stel de perfecte outfit samen voor de Fashion girls van de Fashion shop! Maak kans op een vrije val... in de prijzen! Los jij het raadsel op van de grote PLAYMOBIL-ruimtefiguur? Misschien win jij wel één van de leuke prijzen!

Wat staat er die dag nog op het programma?

Ervaar gewichtloosheid op de springkastelen, roetsj van de ringen van Saturnus en ontdek twee gloednieuwe pleinen vol spelplezier. Niemand minder dan Viktor (van Kaatje) geeft de aftrap voor dit buitenaards avontuur. Als ervaren astronaut én uitvinder zal hij je graag meenemen in zijn raket op een reis door het heelal.

‘s Middags baan je je dan een weg door de kometenjungle samen met de helden van Radio Oorwoud. Afsluiten doe je met een buitenaards goed feestje met de KetnetBand.

Meer info: www.mechelenkinderstad.be