Levensgrote PLAYMOBIL-dierentuin in Blijdorp

Wild Life
Wild Life
6 levensgrote PLAYMOBIL figuren
6 levensgrote PLAYMOBIL figuren

PI-ZOO Mechelen, 26 april 2016 - Alle kleine dierentuinverzorgers opgelet: van 30 april tot en met 8 mei is er in diergaarde Blijdorp wat extra hulp nodig. Tijdensdeze speel 9-daagse is er namelijk een speciale PLAYMOBIL-dierentuin waar de levensgrote PLAYMOBIL-zebra, -stokstaart en -giraf rondlopen. En ze hebben - net zoals de dieren in Blijdorp - ook echte verzorging nodig. Dus: wil jij de PLAYMOBIL-giraf wat te eten geven? De PLAYMOBIL-zebra aaien? Of word een echte ranger en kom alles te weten over de dieren van de Afrikaanse savanne! Één adres: De PLAYMOBIL-dierentuin in Diergaarde Blijdorp !

Bezoek hier onze PLAYMOBIL Zoo microsite
Bezoek hier onze PLAYMOBIL Wild Life microsite

Win één van vele PLAYMOBIL cadeaus tijdens de zoekwedstrijd

Vind de 6 levensgrote PLAYMOBIL figuren in het Afrikaanse deel van Blijdorp en maak kans op één van de leuke PLAYMOBIL cadeaus. Actie geldig tot en met 8 mei 2016. Deelnameformulier vind je op de PLAYMOBIL stand.

Tips voor tijdens de zoektoct:

Giraffe: Tipsy is de oudste giraffe van Blijdorp.Kun jij haar herkennen? Ze ziet er uit als een oude oma-giraffe.
Gorilla: Bokito is op 14 maart 20 jaar geworden. Herken jij hem? Hij heeft een zilverkleurige rug.
Zwarte neushoorn: Heb je het drooggehouden bij de zwarte neushoorn? Pas op! Ze plassen achteruit.
Nijlkrokodil: Wist je dat krokodillen op land heel snel kunnen rennen? In een korte sprint kunnen ze een mens makkelijk inhalen.
Okapi: De Okapi is familie van de giraffe. Hij wordt ook wel bosgiraffe genoemd.
Dwergnijlpaard: Wist je dat het dwergnijlpaard tijdens het poepen zijn staart als een propeller ronddraait? Daardoor komt de poep erg ver. Het is alsof hij zegt: ‘Hier ben ik!’
Stokstaartjes: Wist je dat stokstaartjes soms in een stapeltje boven op elkaar slapen om lekker warm te blijven? Ze leven namelijk in de woestijn waar het ’s nachts kan vriezen.

Over PLAYMOBIL

PLAYMOBIL inspireert kinderen hun eigen avonturen te creëren en hun fantasie de vrije loop te laten. De essentie van PLAYMOBIL is de speelfiguur van 7,5cm groot met beweeglijke ledematen, handen met een grijpfunctie die bijpassende accessoires kunnen vasthouden en een rond, draaibaar hoofd met vrolijk gezicht. De speelsets zijn vermakelijk, stimuleren de oog-handcoördinatie en dragen bij tot de verdere ontwikkeling van het ruimtelijk inzicht en de sociale vaardigheden.