Noutăţi PLAYMOBIL 2016

Distracţie și creație pe tot parcursul anului

Echipa de creaţie de la PLAYMOBIL face din nou ca visele copiilor să devină realitate în 2016. Versiunile noi strălucitoare ale gamelor clasice populare - Grădina Zoologică de exemplu - şi idei complet noi precumArena de Hochei, Misiunea Spațială şi Spectacolul de modă încurajează jocul imaginativ de roluri. Dar în primul rând vine Porsche Carrera 911 S , prima mașina sport de la Playmobil. O selecţie fantastică de noutăţi pentru băieţi şi fete, pentru toate bugetele, pentru toate ocaziile dar și pentru toate anotimpurile anului.

Idei noi pentru colecţionare

Vor fi lansate o serie de articole noi la preţuri mici (de bani de buzunar), care sunt perfecte pentru a le colecta sau a le dărui:

Patru noi perechi de figurine vor extinde pachetele duo de succes: Cuplul de miri, Prieteni Pirați, Cuplul la plajă şi Cavalerii - seturile sunt accesorii ideale pentru lumile de joc existente, disponibile din Februarie.

Noi membri se vor alătura, de asemenea, familiei PLAYMOBIL Special Plus : Fiecare din cele două serii va consta din şase noi figurine mobile pentru joacă! Ce face aceste seturi atât de special este "plusul" de accesorii care vin cu Cavalerul, Surfer-ul , Echipa de poliţie, etc. Prima serie este disponibilă din Februarie, iar a doua din Iulie.

Noii PRIETENI PLAYMO vor extinde gama de articole la preţ redus. Douăsprezece personaje din lumi tematice populare sunt acum în căutare de noi prieteni. Ambalajul blister 3D transparent uşurează sarcina copiilor de a-şi alege personajul preferat.

În plus, fanii figurinelor PLAYMOBIL, din ce în ce mai populare, aşteaptă Seria 10. În fiecare din cele 24 de pungi găsim câte o figurină pentru asamblare, colectare sau amestecare, ce se potrivesc pentru fete sau băieți.

Apariţia brelocurilor PLAYMOBIL înseamnă că figurina preferată poate fi mereu aproape. Indiferent dacă preferaţi poliţistul, prinţesa sau drăgălaşul ursuleţ panda - aceşti tovarăși prietenoși vor îmbunătăţi orice set de chei, cutie de creioane sau ghiozdan şi îţi vor înveseli ziua. Brelocurile sunt o idee excelentă pentru un mic cadou, o surpriză de Paşte, o atenție de "prima zi de scoală" , sau pentru a le colecţiona - pentru tineri sau nu atât de tineri pasionaţi de PLAYMOBIL!

PLAYMOBIL va adăuga, de asemenea, patru idei noi la gama sa populară " cutia mea de joacă Playmobil". Trucul este să deblocaţi pur şi simplu cutia fascinantă cu cheia, iar aceasta se desface în mod inteligent pentru a dezvălui "comoara ascunsă a cavalerilor", "atelierul de motociclete", "vila de pe plajă" sau "animalele pădurii". Imediat ce jocul s-a terminat, accesoriile pot fi strânse rapid în cutie - ideal pentru ordonarea camerei sau călătorie.

Idei inteligente pentru perioada Paştelui

Ouăle PLAYMOBIL sunt o idee de cadou excelentă pentru cei care doresc o alternativă fără ciocolată pentru coșul de Paşte. O surpriză originală este ascunsă în fiecare din cele patru maxi ouă colorate - la un preţ atractiv. Drăguța Şcoala Iepuraşilor va aduce, de asemenea, un zâmbet pe feţele copiilor. Indiferent dacă este utilizată ca o jucărie sau ca ornament, distracţia şi entuziasmul sunt garantate. În magazine sunt disnponibile din Martie.

Gradina zoologică, Ferma mare, Spectacolul de modă și Echipa de curățare.

Noua Grădină Zoologică va aduce animalele din toată lumea în camerele copiilor. Doar intraţi pe poarta, treceţi de casa de bilete şi magazinul de suveniruri și observați pinguinii, leii sau zebre cu puii lor drăgălaşi. Animalele îmblânzite din grădina zoologică aşteaptă cu nerăbdare să vadă copiii, în timp ce Mașina Îngrijitorului harnic conține tot ce are nevoie pentru a avea grijă de ele și pentru a efectua lucrările de reparaţie. Sunt disponibile 18 pungi cu specii populare, astfel încât tinerii iubitori de animale pot alege propriile animale pentru grădina lor zoologică, cum ar fi manguste, girafe sau urşi koala. Incintele zoo ușor construibile formează un peisaj extins al grădinii zoologice. Accesoriile realiste, numeroasele specii diferite de animale, precum și sistemul de incinte modulare vor menţine copiii absorbiţi ore întregi. În magazine sunt disnponibile din Februarie.

De asemenea, vor fi o mulţime de lucruri de făcut în Ferma PLAYMOBIL. Hrănirea porcilor, mulgerea vacilor sau ridicarea proviziilor în pod - plictiseala nu există aici. Ferma cu zonele de locuit şi de dormit, precum şi numeroasele accesorii, are deschidere pe ambele părţi pentru un acces facil pentru joacă. Numărul mare de accesoriile ţine toată lumea ocupată: Conveiorul de baloţi umple podul cu fân, tractorul mare cu remorcă se ocupă de operaţiunile de transport. Tractorul de recoltare manevrabil transportă cartofii la Piaţa Agricultorului. Caprele, iepurii şi puii zburdă în ţarcul fermei animalelor - toate necesită atenţie! Tinerii fermieri în devenire vor iubi acest decor realistic, numeroasele animale şi detaliile atente ale acestei noi lumi la fermă.

Ridicaţi cortina: La Spectacolul de modă , modelele PLAYMOBIL vor prezenta cele mai recente tendinţe. De la o rochie fără spate elegantă până la o rochie de plajă sportivă - toate costumele care trebuie îmbrăcate şi purtate, împreună cu accesoriile fantastice, arată cât de distractivă poate fi o prezentare de moda. Modelul trebuie să convingă juriul că ea are cea mai bună ţinută, iar la şedinţa foto modelele de top sunt poziţionate cu pricepere pe platoul de fotografiere. Alte şedințe foto, spectaculoase şi romantice, scot în evidență versatilitatea modelelor. Copiii pot utiliza piesele de îmbrăcăminte şi accesoriile pentru a-şi îmbrăca figurinele în numeroase moduri diferite - nu există nici o limită pentru creativitatea tinerilor designeri de modă. Distracţie enormă pentru toţi admiratorii modei!

Echipajul de curăţare a oraşului ( City Cleaning ) este în acţiune în camerele copiilor, făcându-şi datoria față de mediul înconjurător. Camionul de sortare a sticlei, camionul de reciclare, agentul de curăţare a străzilor şi alte seturi uimitoare ajută harnica echipă.

Sportiv şi Modern

Porsche 911 Carrera S va transforma camerele copiilor într-o pistă de curse! Maşina de curse de culoare roşie strălucitor este la fel ca originalul şi o copie exactă a legendarului său frate mai mare. Farurile, lămpile din spate şi bordul se aprind. Atelierul de service Porsche oferă opțiuni de tuning exclusive, cum ar fi un spoiler spate și jante. Cu acestea, Porsche 911 va crea cu siguranţa senzaţie - pe pista de curse, în vacanţă sau într-o excursie de familie. Ventilatoarele de maşină, mari şi mici, vor spori distracția cu Porsche 911 Carrera S. O idee de cadou excelentă pentru toţi iubitorii de viteză în combinaţie cu un design elegant! În magazine este disnponibil din Februarie.

Fotbalul are tendinţa de a fi un subiect dominant în toată Europa în 2016. Din acest motiv terenul de fotbal mobil este o adevărată necesitate pentru toţi fanii acestui frumos joc - trebuie doar să-l deschideţi şi jocul a început! Designerii PLAYMOBIL au echipat noii jucători cu o funcţie inovatoare de lovire cu o singură mână. Seturile de accesorii Poarta pentru Antrenament, Arbitrii şi Fotbalişti din diverse ţări alcătuiesc o adevărată atmosferă de stadion.

PLAYMOBIL 1.2.3

PLAYMOBIL introduce șase noutăți creative pentru a-şi extinde seria 1.2.3 pentru copii mici de peste 18 luni. Cine poate vedea toate animalele diferite în marele safari African? Cei mici pot merge într-o expediție pentru a vedea animale în autobuzul de safari, avion sau vehiculul pădurarului. Vaporul meu mobil este jucăria ideală de luat în vacanţă, la o bălăceală în piscină sau la baie. Un pește viu-colorat şi o orcă ne însoţesc în călătoria veselă. Mânerul de transport practic înseamnă că vaporul plutitor poate fi luat cu tine oriunde.

Alte seturi la un preţ atractiv, de la camioane de construcţii la maşina cu remorcă pentru cai, îi vor încânta pe cei mai mici copii. Culori strălucitoare, forme rotunjite şi o varietate de activități de joc care îi ajută să înveţe şi să îşi dezvolte abilitățile motorii fine sunt caracteristici cheie ale gamei PLAYMOBIL 1.2.3 .

Pungi de colecție noi pentru tinerii piraţi şi tinerele prinţese

Opt pungi de colecție noi vor face inimile tinere să bată mai repede; acestea sunt mici cadouri ideale pentru Paște, 1 Iunie sau o altă ocazie. Fiecare pungă atractivă, resigilabilă conţine o figurină cu accesorii complexe.

Piraţii PLAYMOBIL sunt precursorii noii lumi a piraţilor din acest an. Fiecare pirat are propriul său tun grozav, dar și interactiv, daca îl conectăm la un smartphone - pur şi simplu descărcaţi gratuit aplicaţiile pentru iOS sau Android şi trageţi cu tunul în obiectele virtuale!

Caii Prinţeselor PLAYMOBIL arată atât de frumos cu coama lor mătăsoasă - ei sunt mândria şi bucuria frumoaselor prinţese. Fiecare pungă conţine o perie şi agrafe de păr moderne, pentru decorarrea cailor. Agrafele elegante sunt, de asemenea, un accesoriu excelent pentru fetițe! În magazine sunt disponibile din Aprilie.

O vară minunată cu jucăriile Playmobil

PLAYMOBIL deschide sezonul estival invitând copii la o bălăceală distractivă la Parcul acvatic. Tubul de rafting este ridicat în sus pe tobogan, de frânghie, şi apoi revine înapoi prin vârtejul de apă. Acest lucru este grozav! Cu seturile de accesorii, tema poate fi extinsă pentru a forma un parc acvatic spațios. Zona de joacă din parcul acvatic dispune de un balansoar şi de un tobogan, Copilul cu Canoea şi Nava copiilor oferă emoţii la căderi în apă, în timp ce copiii mici se bălăcesc în Piscina pentru copii cu tobogan. Desigur, Supraveghetoarea piscinei este cu ochii pe oaspeţi. După toată agitația, toată lumea este pregătită pentru o gustare în cafenea, şi încheie ziua relaxându-se în Cortul de vară. Parcul acvatic vesel cu detalii noi, cum ar fi aspersorul caracatiţă funcţional va îi va încânta pe toţi care iubesc apa. Piscinele pot fi umplute cu apă. În magazine sunt disponibile din Aprilie.

Copiii vor avea, de asemenea, posibilitatea de a lua parte la expediţii în sălbăticie cu PLAYMOBIL în această vară. Casa aventurilor din copac funcţionează atât ca un adăpost pentru cercetători cât şi ca o platformă de vizionare. De aici ei pot observa toate animalele, de la vulpi la urşi. Cercetătorii au plecat în Maşina off-road de aventuri pentru a vedea natura sălbatică. Pe jos există, de asemenea, o mulțime de lucuri de văzut: producătorul de filme cu natura sălbatică urmăreşte o familie de râși și naturalistul surprinde castorii doborând un copac. Când barca gonflabilă cu exploratori se apropie, vidrele timide se retrag rapid înapoi în vizuină. Hidroavionul stinge focul și salvează animalele aflate în pericol. Accesoriile interesante, echipamentele detaliate şi numeroasele animale fac din noua lume de joacă Casa aventurilor din copac, cadoul ideal pentru căutătorii de senzații tari! În magazine sunt disponibile din Mai.

Noi hituri promoţionale

O serie de articole în ediţie limitată vor oferi jocuri distractive însoțite de prețuri fierbinţi:

Noul Avion va zbura cu viteză înspre sud, către soare. Mai întâi sunt depozitate bagajele, apoi căpitanul de zbor anunţă "Gata de decolare"!!! Surferul sportiv cu mașina decapotabilă din staţiunea de vacanţă este întotdeauna în căutarea valului perfect. Vehiculul său rapid îl va duce numaidecât la orice plajă. În magazine sunt disponibile din Mai.

Duba de poliție cu lumini și sunete se va grăbi către noi operaţiuni speciale. Cu luminile intermitente şi sirena urlând, aceasta duce rapid ofiţerii acolo unde este nevoie de ei, pentru a restabili legea şi ordinea. În magazine este disponibil din Iunie.

Atracţia principală a noutăţilor din cea de-a doua jumătate a anului

Noul Spital de copii îşi va deschide uşile: Fie că tratează un picior rupt sau o rană la cap, prietenoasa echipă de medici pentru copii face mai uşoară vindecarea micilor pacienţi. Sala de operație cu cele mai moderne echipamente medicale şi masa de tratament reglabilă este perfectă pentru jocul realist de roluri. Liftul transportă pacienţii şi vizitatorii la salonul copiilor colorat vesel; cei mai mici pacienţi din creşă, de asemenea, nu duc lipsă de nimic. Tema poate fi extinsă cu o cameră de maternitate complet mobilată, o camera cu raze X, stomatolog şi alte seturi la diferite preţuri. Mulţumită elicopterului medical de urgenţă şi ambulanţei cu lumini şi sunete, ajutorul nu este niciodată departe. În magazine sunt disponibile din August. Și pentru mai multă distracție, puteți descărca gratuit jocul disponibil pentru iOS sau Android.

3 - 2 - 1 - decolare: Interesanta misiune spaţială va uimi viitorii astronauţi. Oamenii de știință în domeniul rachetelor şi roboţii se concentrează asupra muncii lor la platforma de întreținere, pregătindu-se pentru lansarea uriaşei rachete spaţiale. Naveta spaţială este ataşată la rachetă, pentru zborurile cu echipaj uman în spațiu. Pentru a experimenta imponderabilitatea în spațiu, astronauții părăsesc naveta prin intermediul brațului pivotant. Este interesant atunci când un meteorit periculos se apropie, dar echipa are soluţia perfectă:Satelitul de meteorit cu laser care distruge obiectele zburătoare. Toate cele trei articole pot fi combinate între ele. Efectele de iluminare grozave şi sunetele realiste oferă jocului o adevărată atmosferă spaţială. Numeroasele instrumente tehnice şi caracteristicile electronice ale acestei teme vor încânta copiii care sunt fascinaţi de spaţiul cosmic. În magazine sunt disponibile din August.

Cu viteză maximă înainte - noii Piraţi PLAYMOBIL se vor aventura în largul mării! Puternicul Vapor al piraților invadatori, cu tunuri şi muniţie este echipat perfect pentru aventuri senzaţionale. După ce au sosit la legendara Insulă cu comori, corsarii trebuie să evite capcana de pietre şi trapa înşelătoare înainte de a descoperi ascunzătoarea din spatele cascadei. Soldații îi urmăresc pe piraţi din turnul cu far funcţional şi pornesc în urmărirea lor cu barca de patrulare. Soldații sau piraţii - cine va captura faimoasa comoară? Alte seturi de accesorii şi Piraţii PLAYMOBIL de colecţie pun la dispoziția fiorosului echipaj de piraţi sprijinul de care aceştia au nevoie. Numeroasele idei originale ale lumii piraţilor PLAYMOBIL, încurajează copiii să imite aventuri interesante în adevăratul stil al corsarilor. În magazine sunt disponibile din Septembrie

Familiile fericite jucăuşe îşi pot ține copii distrându-se ore întregi. Noua casă de păpuși cu schemă de culori imaginativă îi va invita să se joace. În camerele luminoase și spațioase ale căsuței de păpuși de lux există suficient spaţiu pentru ca familia să se extindă. Aici, toată lumea se va simţi imediat ca acasă datorită soneriei funcţionale şi numeroaselor accesorii realiste. De la baia de colecţie la camera de zi cu şemineul confortabil care pâlpâie - cele şase seturi de camere cu design frumos fac mobilarea, decorarea şi jocul şi mai distractive. În magazine sunt disponibile din Septembrie

Distracție grozavă de iarnă la Arena de hochei pe gheață

Hai să ieşim pe gheaţă, astfel încât distracția cu arena de hochei să poată începe! Echipa de creaţie de la PLAYMOBIL a înzestrat noile figurine sportive de jucători cu o funcţie ingenioasă de tragere cu o singură mână, asigurându-se că există o mulţime de goluri şi acţiuni în ritm rapid. Jucătorii pe patine concurează unul împotriva celuilalt, lovind pucul cu precizie pe gheaţă. Portarii apară cu sudoare, în ciuda temperaturilor de îngheţ. Arbitrii sunt acolo pentru a menţine jocul echitabil, Maşina de curățat gheaţa asigură condiţii bune de joc, iar echipa își desăvârșește precizia în jurul porții. Noua Arenă de hochei pe gheaţă promite distracție plină de acțiune și de entuziasm pentru tineri și vârstnici! În magazine sunt disponibile din Octombrie.

Calendarele de advent PLAYMOBIL : nr. 1 pentru copii

Popularele calendare de advent PLAYMOBIL cu surprize suplimentare vor face ca lunga aşteptare a Crăciunului să merite din nou în acest an. În spatele fiecăreia dintre cele 24 de uși pentru "Crăciunul la ferma", " Insula comorilor" sau "Pregătirea de petrecere" copii vor găsi o mică surpriză. Târgul de Crăciun va aduce spiritul sărbătorii în casele copiilor, în perioada de dinaintea Crăciunului. Pregătiţi-vă să veniţi şi să vă plimbaţi în jurul tarabelor frumos decorate - şi să fiţi uimiţi. Acestea pot fi adăugate la articolele din gama de Crăciun existentă. Aşteptarea lui Moş Crăciun este distractivă cu PLAYMOBIL! În magazine sunt disponibile din Noiembrie.